De ce vor femeile să slăbească

Standard

Heap of citrus

Heap of citrus

Credeţi că femeile vor să slabească doar pentru a semăna cu Angelina Jolie ? Sau pentru a semăna cu top modele silfide, cu alură anorexică, ce defilează pe podium? Chiar credeţi că vor să arate ca nişte scânduri pe care se aruncă o haină ca o basma..aşa la întâmplare şi să ne aşteptăm să pice şi bine? NU…în niciun caz.

Femeile vor să slăbească pentru a fi sănătoase, pentru a fi atractive, căci la drept vorbind, o burtă şi niște colaci sau picioare cu grăsimi pe la genunchi, nu au arătat niciodată prea bine. Nici vorbă de o alură sexy la un balast carat în spinare.

Femeile vor să slăbească pentru că mărimea S la o rochie, a arătat întotdeauna mai bine, decât XXL. Întotdeauna, dar întotdeauna o haină de măsură mică, îmbracă mai bine o femeie subțire..fie ea cu forme curbate, dar fără grăsimi dizgrațioase, care abia închid un fermoar.

Femeile vor să slăbească pentru ele în primul rând. Cum să o facă?

Cel mai uşor şi mai simplu mod de a slăbi este să nu manânce! Dar să nu confundăm..să nu manânce porţii uriaşe, să nu se înfrupte hulpav şi să îşi selecteze cât de cât meniul. Nimeni nu ne obligă să mâncăm morcovi fierţi dimineaţa, prânz şi seară!Deşi nu ar fi rău deloc un detox de acest fel. Însă, un meniu variat, bazat pe fibre şi multă vitamina C, garantează un slăbit eficient. Multă lămâie și grepfrut, fac adevărate minuni. Consumate lejer de la micul dejun până la prânz, asigură tot ce este necesar unui organism, pentru a fi energic şi plin de voie bună.

Nu doresc să indic o dietă anume. Nu cred în diete..dietele sunt nocive, plus că după terminarea dietei, există riscul iminent de a vă îngrăşa la loc. Din experiență personală, vă recomand…schimbați meniul. Mai multe vegetale, crud pe cât se poate, deloc patiserie, chiar dacă mai sunt şi mici pofte, nu a murit nimeni din ele! Faceţi-vă poftele..dar în limita bunului simţ. Nu trişaţi, o faceţi pe corpul vostru, iar înșelarea vă împiedică în atingerea obiectivului. Mâncaţi orice vă pofteşte inima, dar în porţii minuscule. Ocolind cât de mult posibil fast food. Singurul fast food recomandat, este piaţa de fructe. Atunci când vă doriţi şi aveţi poftă de ceva “bun”, schimbați farfuria de la serviciul de masă, cu una de la cel de cafea. În acest fel aveți și plăcerea gustului..fără teama cântarului.

Închideţi cântarul în turnul prințesei captive şi aruncați cheia în mare! Cântarul nu face decât să vă frustreze şi să vă mintă…nu aveți nevoie de el. În timpul acestui proces de revenire la o siluetă acceptabilă, frumoasă şi fără plesnituri de cusături, nu aveți nevoie de cântar. Hainele vă vor spune ce doriți să știți, mai ales când treceți de la măsura L, la măsura M şi ajungeți la măsura S. Target atins!

Nu uitaţi de sport, care este benefic pe viaţă, nu doar în perioada “de slabit”. Nu puteţi face sport? Nu-i bai, un mers pe jos vârtos, vioi şi alert, chiar este perfect, mai ales și pentru că face piciorul frumos.

Odată ajunse la silueta dorită, cu curbe frumoase şi fără inesteticele şunculiţe, vă veţi forma deja regimul de viaţă fără diete, doar aşa cum vă place şi cum vă răspunde însuşi corpul vostru. Îndrazniţi, întrebaţi-l…el este cel mai sincer cu voi.

Aşa cum nu există două persoane identice pe lume, exact aşa nu există o dietă minune pentru toţi. Vă formaţi deja un meniu, un meniu cu care corpul vostru este fericit, nu un meniu din reviste.

Iar la final, o recomandare utilă. Nu vă grabiţi cu slăbitul, aşa cum nu v-aţi îngrăşat într-o săptămână, exact aşa lăsaţi corpul să vă ghideze singur în tot acest proces, pe câte saptamâni vrea el…nu faceţi exces de zel, corpului vostru sigur nu-i place. Şi să fim serioase, care dintre noi poate fi atât de fraieră ca să-şi dorească efectul de yo-yo?

Cum aţi stat atâţia ani aşa, ce mai contează câteva săptămâni? Însă vă asigur..rezultatul va fi uluitor şi de durată, chiar pe toata durata vieţii. De ce nu? Am fost dură pe alocuri! Şi nu îmi cer scuze, pentru că nimeni nu o să vă mângâie pe cap pentru delăsare! La treabă! E vară, rochiţele vaporoase şi diafane ne aşteaptă! Esenţele tari se ţin în flacoane mici…

Despre clauclaudia

Cineva tare drag mie, mi-a spus odata ca as avea talent la scris...si ca ar fi bine sa incep sa insailez cate ceva...sa insir cuvinte ca margelele pe ata...sau sa le cos in urma acului, ca ceva ceva tot o iesi. Habar nu am daca am talent la scris...dar stiu clar ca imi place sa scriu! De multe ori vad imaginile cum imi danseaza prin fata ochilor..si atunci trebuie...musai sa le aliniez pe "hartie".

2 răspunsuri »

Lasă un comentariu