Citat

1Femeia este romantică, sentimentală..vrea să fie curtată până la epuizare! Ea dorește să fie plimbată, mângâiată și răsfățată. Are sentimente, ea nu poate scoate o vorbă dacă nu o simte până în adâncul sufletului!

Femeia vrea iubire, iubire necondiționată dacă se poate. A! Şi tinde ca aceasta să fie reciprocă!

??????????????????Femeia vrea în parc, vrea la teatru, vrea la operă…vrea să-ți fie și copil și iubită și prietenă și mamă.

Femeia vrea sa fii alături de ea când  suferă și plânge, să o ţii în brațe și să o asculți. Atât de3 multe vrea, încât pare un extraterestru! Lista ei este interminabilă!

Femeia vrea să o ajuți la piață, la curățenie…să duci gunoiul.

Femeia vrea să mergi cu ea la cumpărături, să se sfătuiască cu tine…să-ți ceară părerea. Ea vrea să probeze și tu să o admiri…mai ceva ca în Pretty women!

5Femeia visează un amor pe timp nedeterminat și cu siguranța la pachet…se vede un fel de Scarlett O’Hara alături de un Clark Gable, ea vrea să-și traiască iubirea și cu patimă și la ralanti…

Femeii îi plac lucrurile frumoase, colorate, strălucitoare, parfumate…îi place să le primească de la tine și imediat să-ți sară de gât și să te sărute încântată.

Femeia adoră florile…dacă te vede cu o floare s-a topit iremediabil! Ai grijă să nu o îngheţi, căci s-ar putea să nu se mai topească niciodată pentru tine.

Femeia vrea să-şi sprijine capul pe pieptul tău, să numărați stelele într-o noapte senină..ar vrea6 să o ții în brațe și să-i spui cât e de specială pentru tine.

Femeia vrea să fie alături de tine pe țărmul marii și să priviți valurile în tăcere…căci ea știe să și tacă…

Femeia vrea să danseze cu tine…

Femeia nu este geloasă și nici posesivă…nu ar mai fi femeie, poate doar uneori joacă teatru la scenă deschisă…ca să te impresioneze pe tine.

Femeia vrea să fii atent cu ea, să o suni doar ca să-i amintești că te-ai gândit la ea și că îți este dor de ea, deși abia v-ați despărțit.

7Femeia este o poezie, un vis, un abur nedefinit și greu de înțeles…ea plutește nu merge, atinge nu lovește, dezmiardă și alină, asculta și tace, înțelege din priviri atunci când este iubită și iubește.

Chiar și când nu știe ce vrea…ea tot vrea ceva.

 

9Bărbatul, uneori o specie de neanderthal;

uneori o specie de metrosexual terminator;

uneori un fel de casanova expirat;

uneori ieșit din clasele primare cu pretenții de Don Juan;

uneori bărbatul potrivit dar aflat deja în garanția cuiva;

uneori este prea frumos ca să fie adevărat, recunoscând în el trăsături feminine;

uneori cel care ți se potrivește ție, ori e prea tânăr pentru tine, ori e prea bătrân;

uneori bărbatul perfect, dar pentru care nicio femeie nu este potrivită încercând să aibă cât mai multe ca să poată alege pe cea potrivita lui, iar cum din păcate aceea nu există, el o va căuta  până moare;

alteori bărbatul potrivit ție există ori în alta dimensiune de timp și spațiu…ori nu există, ori există și treceți unul pe lângă altul fără să vă cunoașteți..;

și de cele mai multe ori, există bărbați buni și frumoși care dacă au răbdare să descopere pasarea măiastră, care este femeia…și-au luat bilet dus către paradis, căci femeia este paradisul pe pământ care se va dezvălui numai aceluia care știe să o descopere.

8

Femeia şi bărbatul două specii diferite

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s