Citat

ziua 26 – În căutarea fericirii

Cât de puţin îi trebuie cuiva să fie fericit…şi cât de greu înțelegem asta câteodată.

Privesc cerul,  privesc soarele… fără să fiu orbită de strălucirea lui și privesc în jurul meu, constatând cu bucurie,  că am tot ce îmi trebuie. Am un chef nebun de a zâmbi tuturor și de a vorbi cu toată lumea. Unii oameni, cred că acesta poate fi un semn de nebunie…că numai nebunii pot fi atât de fericiţi, că un om normal, trebuie să aibă un motiv real de fericire. Dar până la urmă, cine decide dacă unul sau altul, este nebun sau normal? Cine poate pune eticheta în fruntea cuiva…tu ești nebun? Există un etalon al omului nebun..fericit în lumea lui imaginară? Sau un om normal, care trăiește numai în amărăciune..crezând că aşa este normal? Doar pentru a nu părea nebun, dacă zâmbește oamenilor pe stradă, dacă este fericit, doar asa..pentru că este viu, sănătos..pentru că trăiește, are doua mâini și doua picioare, doi ochi.. și o inimă în piept, care bate plină de iubire… câți dintre noi înțeleg la final, că aceasta este fericirea supremă?

Aşa că mă simt minunat!

Am visat superb… păcat că mi-a spus doar în vis, dar e bine și asa…pentru că asta am visat în noaptea ce a trecut, mă privea și îmi spunea „your blond hair is wonderful tonight….You look wonderful tonight…”

wonderful tonight

by eric clapton

It’s late in the evening; she’s wondering what clothes to wear.

She puts on her make-up and brushes her long blonde hair.

And then she asks me, „Do I look all right?”

And I say, „Yes, you look wonderful tonight.”

We go to a party and everyone turns to see

This beautiful lady that’s walking around with me.

And then she asks me, „Do you feel all right?”

And I say, „Yes, I feel wonderful tonight.”

I feel wonderful because I see

The love light in your eyes.

And the wonder of it all

Is that you just don’t realize how much I love you.

It’s time to go home now and I’ve got an aching head,

So I give her the car keys and she helps me to bed.

And then I tell her, as I turn out the light,

I say, „My darling, you were wonderful tonight.

Oh my darling, you were wonderful tonight.”

I feel wonderful…

Reclame

6 răspunsuri »

 1. Eu am visat că spuneam La mulţi ani! 🙂 E incredibil uneori cum visele spun răspicat ce inima doar şopteşte…

 2. Da. Stiu ca stii si tu; si stiu si eu, dar e bine sa ne-o mai spunem din cand in cand: fericirea e in noi. In cantitati nelimitate. E mana-n mana cu Iubirea si Iertarea. Totul e sa vrem sa le deschidem usa si sa le poftim in viata noastra! Stiu ca stii; si stii ca stiu, dar… e bine sa ne reamintim… ❤

  • Frumos frumos frumos! „fericirea e in noi in cantitati nelimitate”..stiu si imi place sa repet! Am inteles ca nu poti fi fericit daca nu iubesti..chiar daca suferi din iubire, chiar daca iubirea ta nu este impartasita..totusi iubesti, esti viu si fericirea vine la pachet cu iubirea intotdeauna…pentru ca am plans mult, am orbecait prin suferinta..dar la final sufletul s-a linistit intr-o destindere, care sigur este fericire…macar un strop din ea. Recunostinta si iertarea, vin de la sine, ca fratii ei buni, care o urmeaza. Multumesc fata frumoasa..bine ai venit la mine acasa…<3 ❤ <3.

   • Fericirea este consecinta fireasca a Iubirii!
    Asa ca, in seara asta voi fi cu o secunda mai fericita, pentru ca iti spun: te iubesc Om bun cu Suflet MARE! Multumesc ca m-ai primit in casa ta! ❤

    • Si eu te iubesc! Iata alt strop de fericire..cum se aseaza de la sine, poate atunci cand nu mai asteptai nimic. Sufletul simte frumosul si il primeste, ii face loc acolo, unde un timp a crezut ca nu mai incolteste nimic..si totusi, ajunge doar un strop de apa uneori..venind ca o surpriza..te miri de unde! 🙂 <3. Ti-am facut loc, un ceai bun si o paturica calduroasa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s