Jucarie

Standard

Jucarie de jucat

Poti avea de multe ori senzatia ca esti o jucarie in mana unor copii…suna tentant sa fii jucarie? sau iti place sa fii in mainile unor copii?

Niciodata nu mi-au placut barbatii ajunsi jucarii in mainile unor copile..dar mi-am zis in gand ca este karma lor…

Toate-s vechi si noua toate..de cand lumea si pamantul, unui barbat i-a fost gadilat „la greu” orgoliul, atunci cand este bagat in seama de o fata cu vreo 25 de ani mai tanara..care mai e si draguta pe deasupra. Care ar fi tont si ar refuza asemenea delicii?

De obicei, cele care sufera ca toantele, sunt femeile apropiate varstei lui..se gasesc batrane si urate in fata acestor mladite cu aere fine..care ataca virulent pe domnul putin trecut. De ce sufera ? Pentru ca iubesc, iar acum iubesc cu maturitate, cu duios..ceea ce domnul nu doreste..inca isi doreste zvacnirile tineretii..pierdute.

Iata si ce raspuns am primit de la cineva aseara, la intrebarea mea:

„A fi o jucarie prezinta un risc mortal. Oricand ti se poate smulge o mana, sau chiar capul sau poti ajunge la tomberon. Sau sa ramai singura acasa sub o alta jucarie privilegiata cum erai chiar tu altadata. Nasol tare.

Cui nu-i plac copiii are inima de caine fara inima.”

Convenabil, nu?

Va astept cu raspunsuri…pun baza pe voi.

Reclame

Despre clauclaudia

Cineva tare drag mie, mi-a spus odata ca as avea talent la scris...si ca ar fi bine sa incep sa insailez cate ceva...sa insir cuvinte ca margelele pe ata...sau sa le cos in urma acului, ca ceva ceva tot o iesi. Habar nu am daca am talent la scris...dar stiu clar ca imi place sa scriu! De multe ori vad imaginile cum imi danseaza prin fata ochilor..si atunci trebuie...musai sa le aliniez pe "hartie".

4 răspunsuri »

  1. Fiecare om isi merita soarta…
    Si in fond, vine la oricine o vreme… cand daca tot trebuie sa ajungi la tomberon … poti sa incerci sa te mai bucuri odata de zilele copilariei fericite… :))

  2. Nasol este ca din tomberon nu prea mai iesi..decat poate la o eventuala reciclare. Asta in cazul in care nu esti prea „stricat”…
    De copilarie ne putem bucura cu totii..chiar si Lis…el este fericit.

    • :)) Si chiar zburda fericit! (de Lis vorbeam) Si nici nu cred ca isi doreste sa iasa din tomberon…. Daca l-ai scoate din tomberon, moare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s